Gotisk skrift kursus - hold 10 - forår 2019

Vi starter et nyt Gotisk Skrift begynderhold til januar. 

Hvornår?

Hver anden mandag formiddag kl. 10.00-12.30. Første kursusdag er mandag den 07.01.2019 og sidste kursusdag er 01.04.2019 - i alt 7 gange ca. 2 1/2 time

Se de nøjagtige kursusdatoer i DIS-Odenses kalender på forsiden. 

Hvad skal jeg have med?

Første gang skal du bare medbringe dig selv og dit gode humør. Du får udleveret bogen Gotisk og en skrivepen og gotisk skrivepapir. Hvis du har en bærbar PC må du meget gerne tage den med fra 2. kursusdag - men det er ikke et krav.

Hvad skal vi lave?

Vi skal skrive og læse gotisk i lange baner. Det er vores erfaring, at skrivning er en rigtig god måde at lære gotisk på.

Hvem underviser?

Dette hold ledes af skolemestrene Mette F og Steen Riber Schultz. Vi lader spanskrørene blive hjemme - men vi kan godt være skrappe :-)

Skal jeg komme alle 7 gange?

JA TAK - for din egen skyld! Du får afgjort mest ud af det, hvis du kan komme alle gange. Vi opfordrer kraftigt til, at du kun melder dig til, hvis du kan regner med at komme mindst 6 gange.

Hvad koster det?

250 kr. for hele kurset + bogen Gotisk til 110 kr., hvis ikke du har den i forvejen. Bogen kan købes på 1. kursusdag eller til et af vores arrangementer.

 

Hvor?

Odense Kultur- og Idrætshus (Bolbro skole), Indgang K, stuen, Stadionvej 50, 5200 Odense V.

Tilmelding

Tilmelding starter fredag den 12. oktober 2018 kl. 12. Der er et begrænset antal pladser på holdet, så det er først-til-mølle princippet, der gælder.

 

Kurset er for medlemmer af DIS-Odense/Danske Slægtsforskere Odense.
 

TILMELD DIG HER 

Bogen Gotisk

Bestil bogen på www.gotisk.dk

bog forside