Gotisk læsekreds 2018.1 - forår

Gotisk læsekreds

starter mandag den 15.01.2018 kl. 10-13. Bemærk at tidspunktet er ændret. Læsekredsen har nu fået lidt ekstra tid og er om formiddagen i denne sæson. Det skyldes, at vi har valgt at udnytte vores lokale lidt bedre og at vi har valgt ikke at køre kursushold i denne sæson.

 

Læsekredsen er for alle jer, der tidligere har deltaget i DIS-Odenses gotisk kursus eller har en tilsvarende erfaring med at læse og oversætte gotisk skrift. Hvis du er helt nybegynder og gerne vil lære gotisk, er læsekredsen ikke et sted for dig.

 

Vi skal arbejde med forskellige tekster i små grupper på 2-3 personer. Klaus Guldager vil finde tekster til jer, og i denne sæson er vi meget opmærksomme på at have tekster af mere varierende sværhedsgrad end i sidste sæson. Nogle af jer havde 'hænderne fulde', men denne gang får I mulighed for at arbejde med lidt lettere tekster også.

 

Det er meningen, at  grupperne hjælper hinanden på kryds og tværs, dvs. hvis en gruppe er gået lidt i stå, kan de måske hente hjælp hos en af de andre grupper. Og korrekturlæsning foregår på samme måde, at vi læser korrektur på hinandens arbejde. På den måde bliver transskriberingen af teksten så perfekt som muligt.

 

TILMELDING TIL GOTISK LÆSEKREDS

Tilmeld dig kun, hvis du regner med at kunne komme langt de fleste gange, da man arbejder sammen i hold.

 

 

Bogen Gotisk

Bestil bogen på www.gotisk.dk

bog forside